Praktiska accessoarer

Det finns accessoarer som bara används för att vara snygga, men det finns också de accessoarer som faktiskt är praktiska och fyller en funktion. Trendiga väskor kan användas för att förvara allt du behöver ha med dig när du lämnar hemmet. Väskor finns i flera olika utföranden och en ryggsäck är praktisk vid utflykter medan en liten kuvertväska fungerar bra vid mer festliga tillfällen.

Väskor av olika slag

Det finns väskor för både män och kvinnor. En midjeväska är ett bra sätt att hålla händerna fria på och där i kan du ha såväl pengar, som kort och mobiltelefon. Axelväskor i miniformat är också mycket vanliga bland både män och kvinnor. Accessoarer är ett bra sätt att utmärka sig på och saker som en scarf kan också vara praktiska för att skydda frisyren eller värma halsen.

Håll tiden med en snygg klocka

Klockor må inte vara så vanliga för att visa tiden längre, på grund av mobilernas framfart, men de är ändå en snygg och tidlös accessoar. Det finns ett trevligt utbud på nätet från olika varumärken och i olika stilar. Välj själv om du vill ha en digital eller analog klocka, eller kanske till och med en smartwatch. En klocka är en stilren accessoar som du med stolthet kan bära på handleden.