by
on
under
Permalink

Så gör du för att sälja smycken online

Att sälja de smycken du äger av äkta guld, silver eller ädelsten är ett bra sätt för dig att få in extra pengar på banken. Dessutom är det ett bra tillfälle att rensa bland dina ägodelar. Du har säkert hört talas om att det går att skicka smycken till ett företag som köper smycken. I det här inlägget får du en kort genomgång på hur du gör för att sälja dina smycken online.

Gå igenom dina smycken

Till att börja med måste du rensa bland de smycken du har och kolla upp vilka som är av äkta guld eller silver. Äkta smycken ska ha en stämpel. Känner du behovet av en guldpåse finns det flera företag du kan vända dig till för att få en guldpåse skickad hem till dig.

Hitta rätt företag

Sedan behöver du hitta ett företag som ägnar sig åt att köpa upp äkta smycken. Ett tips är att jämföra de som finns för att avgöra vilket som är bäst för dig. Nästa steg är att beställa en påse. Företaget skickar en påse som du förpackar smyckena i och därefter skickar du det tillbaka till företaget. Så snart som de fått ditt paket kan de värdera det. Slutligen får du betalt.