Trendiga accessoarer

Med accessoarer kan du lätt piffa upp en tråkig outfit eller få gamla kläder att se nya och intressanta ut. Både män och kvinnor kan med enkla medel göra en klädsel roligare med en scarf, ett bälte eller en fin klocka till exempel.

skärpGenom att byta accessoarer kan man leka med färger och en mörk kostym kan förmedla olika intryck varje gång du varierar valet av accessoarer. Det är roligt med detaljer för du kan förändra din utstyrsel på så många sätt genom små, enkla förändringar. Inför hösten är halsduken den kanske mest sofistikerade accessoaren, enligt manolo.se. En halsduk kan genom sin ändlösa knytvariation ändras mycket från en look till en annan. Just i år handlar det om mönster och mustiga, ibland ganska starka, färger.

Även skärp och hängslen är mycket populära just nu och kan verkligen hotta upp dina gamla kostymbyxor eller jeans. Just nu håller trenden med det konjaksfärgade lädret i sig, och ett skärp i den tonen gör sig allra bäst till svarta eller gråa byxor kombinerat med en krispig skjorta och uppkavlade ärmar.

Vintage

Med rätt accessoarer kan du förmedla din personlighet. Men var noga med att inte låta detaljerna bli för många. Alltför många smycken kan göra ett pråligt intryck. Om man vill vara stilren är det bättre att använda få men snygga accessoarer. Vintage har varit populärt i flera år nu och verkar vara en trend som är här för att stanna. På Second hand hittar du unika plagg och häftiga accessoarer som förhoppningsvis ingen annan har. Se bara till att tvätta och vädra textilierna noga innan du använder dem.