by
on
under
Permalink

Bra kvällsrutiner och sminkborttagning

Hudvårdsexperter är ense om att bra hudvård börjar med en bra kvällsrutin där rengöring är A och O. Din hud behöver bra rengöring för att återställas och ta in ämnena i din hudvårdsrutin. Annars täpper du igen dina porer och riskerar att få en trist och glåmig hud med finnar. Men vad innehåller en bra hudvårdsrutin då? Vi går igenom de viktigaste punkterna nedan.

Slarva inte med rengöringen

När du rengör din hud tar du inte bara bort smink och smuts. Du förbereder huden genom att öppna upp dina porer och rensa dem så att du sedan kan fylla på med bra ämnen. Därför är rengöring och sminkborttagning en av de viktigaste stegen i en bra hudvårdsrutin.

Förbered huden inför sömn och vila

När du sover går varje del av din kropp in i vila. Därför är kvällar perfekta tillfällen att förse huden med bra ämnen. Ta därför tillfället i akt och planera in spakvällar då du unnar din hud en ansiktsmask.

Glöm inte kroppslotion

Vi lägger mycket pengar på olika serum och krämer till ansiktet men även kroppen kan behöva återfuktas. Lägg därför tid på att ta hand om kroppen med en bra kroppslotion också så att din hud får ett härligt glow. Beställ online för att få hem en riktigt bra kroppslotion.