by
on
under Okategoriserade
Permalink

Behagligt med sköna strumpor på fötterna

Känner du dig lätt frusen om fötterna? Då är det kanske läge att köpa hem lite nya sköna strumpor. Tänk dig vad mysigt det är att sitta med en varm kopp te, med ett par varma och sköna strumpor på fötterna. Dessutom finns både stödstrumpor och riktigt sköna bambustrumpor, rå om dina fötter ordentligt.

Vad är bambustrumpor?

Med bambustrumpor hålls dina fötter fräscha och torra längre än med vanliga bomullsstrumpor. Dessutom är dessa strumpor lite extra mjuka och ger extra komfort. Faktum är att det är viktigt att ha bekväma strumpor. Därför är det värt att spana in ett stort sortiment med flertalet sorters strumpor som gör susen för dina kalla fötter.

Stödstrumpor gör skillnad

När du känner dig lite extra öm i fötterna, kan det vara fördelaktigt att använda stödstrumpor. Dessa sitter lite extra tight och stimulerar blodcirkulationen i dina fötter. Vad som är värt att veta är att det knappast enbart är äldre personer som behöver stödstrumpor. Du kan minska svullnad och ömhet om du exempelvis är gravid, eller om du bara upplever smärta i benen. Kanske du borde prova att skaffa flygstrumpor också? Dessa är idealiska vid resor då du sitter stilla under en längre tid. Var rädd om dina fötter!

Posted in Okategoriserade |