by
on
under
Permalink

Shoppa presenter till mannen

shutterstock_129320129

Låt oss säga det är dags att handla en julklapp till din partner. Varje år känns det alltid lika klurigt. Våra tips kanske kan göra det lite lättare för dig. 

Shopping online

Alla vet ju hur man handlar på nätet, eller hur? Det kan ändå vara bra att ta det lite försiktigt. Lite på dina instinkter och ett erbjudande som verkar för bra för att vara sant, är oftast det. Om du är ute på sidor som du inte känner till sedan tidigare, gör lite efterforskning innan du beställer någonting. Det finns en hel del sajter som är ren lurendrejeri men som ser ut som riktiga webbshoppar.

Skriv ned vad han gillar

Vad ger man någon som verkar ha allt? Något som han inte vet om att han vill ha. Kolla runt bland hans saker och se vad han gillar. Du kan också prata med hans kompisar och fråga efter tips. Det kan vara svårt att hitta något passande om de har ett intresse som man inte vet så mycket om. Google är så klart din bästa vän när det kommer till information. Ju mer efterforskning och eftertanke du lägger på presenten, desto mer kommer den att uppskattas. Om han gillar brädspel kan du gå igenom hans samling, höra med kompisarna vilka spel han tycker är roliga och sedan försöka söka på nätet efter liknande spel. Man kommer inte alltid att välja helt rätt present, men faktumet att man lagt ned så mycket tid kommer fortfarande att imponera.