by
on
under ,
Permalink

Därför ska du börja bära korsett

Trots att det har gått ungefär 100 år sedan kvinnor övergick från att bära korsett till att bära BH så finns plagget kvar på marknaden. Det är för att de korsetter som finns idag är mer bekväma.

Om du är nyfiken på att köpa hem en korsett kan du kolla in Majsans som har ett stort utbud på korsetter. Det finns många anledningar till varför du ska överväga att köpa hem en korsett och här nedan får du veta mer om det.

Bättre hållning

När du bär en korsett får du bättre hållning. Numera finns det korsetter som är specifikt framtagna för att de ska ge dig bättre hållning. Men även om du köper en vanlig underklädeskorsett så får du bättre hållning när du har på den. Det är för att de sitter tight längs din överkropp och spänner åt där det behövs.

Bättre självkänsla

Eftersom att en korsett får dig mer rakryggad får du bättre självförtroende. Många som har på sig en korsett känner sig mer attraktiva vilket kan vara en rejäl boost för självkänslan.

Formar kroppen

Förutom att korsetten ger dig bättre hållning så formar den kroppen. Om du bär kläder över korsetten kommer plaggen att sitta ännu bättre.