by
on
under ,
Permalink

Höstens mode 2020

Efter en härlig sommar med shorts, tunna strandklänningar och badkläder är det många som längtar efter höstens mer påklädda mode. Snygga långbyxor, mysiga tjocktröjor och stiliga jackor är bara några av många plagg som hör hösten till. Just i år bör du satsa på en androgyn look samt välja material av läder eller skinnimitation. Addera gärna färg för en komplett look. Här kan du läsa mer om de senaste trenderna.

Androgyn look

Den androgyna trenden har legat och pyrt under många säsonger, men hösten 2020 slår den igenom på riktigt. Denna trend gäller både för män och kvinnor. För kvinnor gäller mer maskulina inslag, gärna skjorta, slips och pullover. På herrsidan gäller motsvarande men mer feminina inslag med lätt uppvikta byxor, mjuka och skira material och ljusa färger. Gränserna suddas ut och det är supertrendigt att låna plagg från varandras garderober.

Läder

Hösten 2020 är ytterligare en lädersäsong. Skinnimitation och läder är det hetaste materialet just nu. Välj gärna klassiska svarta och bruna läderplagg och addera färger som gult eller blodrött. MC-trenden är superhet och du kan med fördel klä dig i läder från topp till tå. Matcha din MC-jacka med ett par trendiga läderbyxor. När du köper läder är det viktigt att välja bra kvalitet.