De nya accessoarerna

I dagens digitala samhälle så kommer det och skapas det nya accessoarer som vi kanske inte ens tänkt på som accessoar. Mobilen är väl det första som kommer upp när man tänker på ny accessoar, den finns för det mesta med oavsett var vi befinner oss.

smartphone

Till mobiler kommer det en massa tillbehör som också kan klassas in som accessoar, självfallet så vill man sätt lite stjärnglans på sin smartphone om man till exempel ska gå på fest. Som tur är så har produktutvecklarna hängt på och du kan styla din mobil exakt hur du vill ha den. Kolla in iPhoneButiken där du kan hitta fräcka skal som passar alla och andra roliga tillbehör till din iPhone. I och med det stora användandet av mobila telefoner så har nästan plånboken dött ut då det finns snygg förvaring för både mobil, konto och körkort i ett och samma.

ring

Nu finns det både smarta klockor och smarta ringar, det senaste är just den smarta ringen där du via en ring kan styra din telefon eller surfplatta. Smart Ring är relativt ny på marknaden och kommer garanterat att vidareutvecklas och få andra utseenden. Med din smarta ring kan du svara i telefonen eller starta musik via din surfplatta. Mest troligt kommer ringen att få ungefär liknande egenskaper som en smartklocka. Det finns inte så mycket information om smartringen så vi kanske återkommer i en annan och längre artikel om detta i framtiden.