by
on
under
Permalink

Uppdatera din garderob

När sommaren kommer känner man ofta att man vill ha en nystart. I takt med att dagarna blir ljusare och längre är det lätt att man känner behov av lite nya intryck. Ett exempel på detta är ens garderob. Sommaren inbjuder verkligen till att köpa nya kläder då det finns så mycket alternativ att välja mellan. Men vilka av alla dessa alternativ ska man rikta in sig på? Det ska vi tipsa om idag.Sommaren inbjuder sannerligen till en rik variation när det kommer till klädesval. Vi börjar nerifrån och går sedan uppåt. Hoppas du hittar något tips som du gillar.

Sommarskor

När det kommer till skor är sommaren en tid då det verkligen finns ett brett utbud att välja på. Vårat tips är dock att rikta in sig på sneakers. Dessa sommarklassiker är dels väldigt snygga men också skönare än många andra skor. Detta gör att du kan ha de på dig en hel utekväll eller liknande utan att få ont i fötterna. Om du redan har ett par sneakers som börjar se slitna ut kan det vara en idé att fräscha upp dessa så sparar du pengar också. Du kan tvätta dem i tvättmaskinen men inte på starkare än trettio grader och är det äldre eller billiga skor finns alltid risken att limmet börjar lösas upp. Du kan också förvandla dina skor med något så enkelt som att byta eller tvätta dina skosnören.

Sommarbyxor

När det kommer till byxor finns det en rad olika alternativ att välja mellan. Jeans är ju ett säkert kort men tenderar att bli väldigt varmt på sommaren. Det kan därför vara bra att istället satsa på ett svalare alternativ. För dig som vill ha långbyxor passar chinos bra och om du istället vill visa dina sommarben så är shorts ett självklart val. Chinos andas bra och en del modeller har också lite stretch så du kan äta den gigantiska grillmiddagen utan att behöva knäppa upp översta knappen! Byxorna är också anpassningsbara eftersom de finns i regnbågens alla färger, något du inte kan hitta på jeansavdelningen.

Snygg upptill

Även på överkroppen finns det en rad alternativ för den som vill få till en snygg outfit. Skjorta är både svalt och väldigt snyggt och därför ett hett alternativ i sommar. Om det känns för uppklätt funkar alltid en klassisk T-shirt istället. Perfekt för varma sommardagar på stranden eller dylikt. En långärmad linneskjorta håller dig varm på sommarkvällarna och andas samtidigt, de har också ett ledigt och havsinspirerat utseende. Sommartid så är man inte behov av så mycket kläder då värmeböljan når oss. Även om det kan bli lite svalare på kvällstid så kan man ta på sig något som värmer lite mer än den tunna t-shirt man använt under dagen.

Avslutningsvis

Sommaren är en fantastisk period då vi kanske inte behöver fundera så mycket på vad vi ska ta på oss då vi går ut. Det är enkelt att slänga på sig en t-shirt och ett par shorts. Strumpor är det få som använder sommartid. Möjligen vid festligare tillfällen och då är det tunna strumpor som gäller. Vi hoppas du fått lite bra tips på hur du ska tänka vid val av kläder under sommarperioden. Det kan vara dags att uppdatera garderoben med mer sommarlika kläder.