Det bästa på skönhets- och modemarknaden

Inom den här världen sprutar de ut trender, produkter, tips och accessoarer. Det är svårt att hålla koll på vad som är bra och vad man ska akta sig för. Vi ska försöka underlätta lite för dig och samtidigt tipsa dig om vilka saker du ska testa eller hålla ögonen på.

Inför sommaren

Snart kommer våren och pikar åt den varma sommaren som vi håller tummarna för. Och då är det dags för att ta på sig shorts, ett svalt linne och en stråhatt. Och solskyddsmedlet! Det är nog det viktigaste om du ska spendera tid utomhus. Du ska smörja in kroppen innan du går ut och fylla på under dagen på de mest utsatta områdena samt vara noga med att smörja dig på nytt om du badar. Vi kan tipsa om märket Hawaiin Tropic som kommer i flera dofter och utförande, både som kräm och spray. Märket har gjort sig känd på grund av priset samt dess positiva verkan då den bygger sin bas på kokosolja.

Inför festen

Under vintermånaderna håller vi oss gärna inomhus med varm choklad i en fjällstuga eller försöka bara få tillräckligt med sol för att undvika vinterdepressionen. Så fort vårsolen tittar fram vaknar vi svenskar upp och vill ut och umgås igen. Det är dags att besöka dansgolven och ställa till med storslagna fester. Snart är det ju midsommar!En av de roligaste sakerna vi har hittat är lösögonfransar som lyser och blinkar! De är den perfekta festaccessoaren för dig som gillar att ta ut svängarna och vill gärna vara i fokus på dansgolvet.