by
on
under
Permalink

Fynda vårgarderoben

När sommaren känns allt närmre vill många nu uppdatera sin garderob. Ut med vinterkläderna och in med fräscha vår- och sommarkläder. Detta är dock inte det lättaste om plånboken inte är lika taggad på nya kläder som du är. Idag ska vi därför tipsa om lite olika sätt där du kan få mer kläder för pengarna.

Second Hand

En av de stora fördelarna med att köpa kläder på second hand är att det är billigare än att köpa nya kläder. Om du letar på olika ställen kan du göra riktiga klipp. Det är dessutom väldigt bra för miljön att återanvända kläder vilket gör att du kan köpa dessa kläder med gott samvete. Du gör en god gärning samtidigt.

Rabatter

Detta är ett klassiskt trick för de som vill spara pengar. Att leta reda på rabattkoder till de butiker eller sajter du brukar handla på. Du kan spara hundralappar och allt du behöver göra är att hitta en rabattkod. Det låter väl inte helt fel?

Byt eller Låna

Ett annat tips som kanske inte är lika vanligt är att byta kläder men en vän. Kanske har ni båda något ni tröttnat på och som ni kan tänka er att byta bort. Alternativet om ni inte har något att byta är att låna ut kläder till varandra. Detta förutsätter så klart att ni är relativt lika i storlek men om du hittar en vän med ungefär samma kroppstyp så har du ju ett helt ny garderob att välja och vraka ur om kompisen också är med på noterna.